суббота, 13 апреля 2013 г.

Смачний домашній пломбір



Iнгредієнти:

300 г вершків 33-35%
150 г цукру
ванілін
3 жовтки
0,5 склянки молока



Спосіб приготування:

У кип'ячене остигле молоко вводимо 3 жовтки, цукор і трохи ванільного цукру, перемішуємо, і на водяній бані, безперервно заважаючи, доводимо всю масу до стану згущенки.
Збити вершки до міцних піків. З'єднати дві маси і обережно перемішати
Тепер поставимо в морозилку на 1 годину.
Через годину всю масу міксером на низькій швидкості, перемішати і знову в морозилку.
Через 1 годину повторити процедуру.
Все, як морозиво застигне, можна насолоджуватися дивовижним, справжнім смаком натурального пломбіру
Можна полити варенням і присипати рубленим мигдалем.
Можна і шоколадку потерти ...

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий