вторник, 5 июня 2012 г.

Бананово-грушевий кекс


Iнгредієнти:

2 склянки борошна,
1 пакетик розпушувача (10 г),
2/3 склянки цукру,
1/3 склянки рослинного масла,
2 яйця,
4 перестиглих великих банана,
3 тверді груші.

Спосіб приготування:
Всі компоненти змішати, добре розім'яти руками. Груші нарізати кубиками 1-1,5 см і додати в тісто. Розмішати. Випікати в розігрітій до 180градусів духовці приблизно 35-50 хвилин (залежить від розміру форми; для форми діаметром 26 см достатньо 30-35 хвилин). Готовність бананово-грушевого кексу перевірити зубочисткою. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий