среда, 6 июня 2012 г.

Картопля по-селянськи


Iнгредієнти:

- Свіжа картопля (6-7 середніх картоплин);
- Рослинна олія (2 ст. Ложки);
- Зелень базиліка (пучок);
- Зелень кропу (пучок);
- Перець паприка (2 ст. Ложки);
- Сушений орегано (1 ст. Ложка);
- Сіль (1/2 ч. ложки).


Спосіб приготування:

1. Картоплю (беремо свіжу, саме зараз саме час) ретельно миємо й нарізаємо часточками.
2. Змішуємо рослинне масло зі спеціями і подрібненою зеленню.
3. Обмазуємо картопляні часточки заправкою.
4. Викладаємо у форму на фольгу
5. Ставимо в розігріту духовку на 20-30 хвилин.
6. Подаємо зі свіжими овочами. Картопля по-селянськи готова. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий