суббота, 2 июня 2012 г.

Пан-банья - бутерброд з Ніцци


Iнгредієнти:
1 маленька солодка цибулина, тонко нарізана
3 ст. л. оливкова олія
1 зубчик часнику, подрібнений
1-2 ч. л. білого або яблучного оцту
Сіль, перець
2 середніх або 1 великий помідор, тонко порізаний
10-12 чорних оливок без кісточок
5-6 філе анчоуса (можна замінити звичайною кількою пряного посолу)
2 крутих яйця
6 редисок, тонко порізаних
Кілька листочків базиліка
1 багет або кілька великих скибок білого хліба

Спосіб приготування:
1. Замочити тонко нарізаний лук у крижаній воді на 10 хвилин. Він стане на смак менш гострим, але придбає хрустку структуру.

2. Розрізати хліб, якщо це багет - горизонтально. Якщо великі скиби хліба, просто підсушити в тостері. Збризкати хліб оливковою олією.

3. Часник розтерти з невеликою кількістю солі до пастоподібного стану і злегка натерти цією масою шматки хліба. Полити хліб оцтом, посипатисіллю і перцем.

4. Лук обсушити на паперовому рушнику.

5. Довільно викласти всі овочі, анчоуси і яйця на хліб. Пан-банья - бутерброд з Ніцци готовий. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий