суббота, 22 июня 2013 г.

Оладки з картоплі


Оладки з картоплі - дуже просте блюдо, яке практично взагалі не вимагає ніяких інгредієнтів. Тільки картопля і вершки. До того ж, вершки завжди можна замінити рослинним або розтопленим вершковим маслом, також підійде жирна сметана.

Як приготувати оладки з картоплі:
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
Картоплю чистимо і натираємо на крупній тертці.
Картопля перекладаємо в марлю або паперовий рушник і віджимаємо непотрібний крохмальний сік.

Картопля перекладаємо в зручну посуд. Додаємо вершки, солимо і перчимо, можна приправити за смаком пряними травами.
Деко змащуємо маслом, або застилає його папером для випікання. З картопляної маси формуємо оладки товщиною в 1-1,5 см і акуратно складаємо, щоб вони не злиплися. Сформовані оладки з картоплі відправляємо запікатися в попередньо розігріту до 200 градусів на 15-20 хвилин.

інгредієнти:
Картопля - 5 Штук
Вершки - 2 Ст. ложки (Чим жирніше, тим краще)
Сіль. перець - За смаком

Комментариев нет:

Отправить комментарий