четверг, 2 мая 2013 г.

Таратушки на кефірі



Iнгредієнти:
- 1,5 склянки кефіру (або кислого, або кислого молока).
- 1 яйце
- 3 ст. ложки цукру
-2 Ст. ложки рослинної олії
- 0,5 ч. ложки солі
- 0,5 ч. ложки соди
- Муки близько 2-3 склянок (якщо тісто липне до рук, підсипати ще)




Спосіб приготування:

Замісити м'яке тісто (але щоб не прилипало до рук), накрити і залишити "відпочивати" на 20 хвилин.
Потім посипати борошном стіл, розділити тісто на 2 частини, з кожного розгортати прямокутний пласт не тонше, ніж 1 сантиметр.
Нарізати пласти на невеликі прямоугольнички, в середині прорізати отвір, і через отвір вивернути Таратушки, як хмиз (див. фото).
Смажити з 2-х сторін на сковороді в досить рясному шарі розігрітого рослинного масла.
Масла повинно бути достатньо, але і не надмірно багато, при необхідності масло можна потроху підливати. Таратушки на кефірі готові. Приємного апетиту!



Комментариев нет:

Отправить комментарий