пятница, 10 мая 2013 г.

Рис з креветками, овочами і яйцем



Інгредієнти на 2 порції:
- Дрібні креветки
- 1 склянка рису
- 1/3 червоного болгарського перцю
- 1/2 ріпчастої цибулини
- 1 качан кукурудзи
- 1/2 склянки зеленого горошку
- 2 яйця
- Сіль, перець
- Мелена чилі і мелений імбир (на кінчику ножа)
- Рослинна олія
- Соєвий соус




Спосіб приготування:

Креветки розморозити і почистити.
Болгарський перець і цибулю нарізати тонкими смужками.

Кукурудзу відварити і зрізати з неї зерна.

У воке розжарити масло і дуже швидко на сильному вогні обсмажити креветки, кукурудзу, горошок, болгарський перець, цибуля, буквально хвилину, постійно помішуючи, потім влити трохи соєвого соусу, додати перець, чилі і імбир і обсмажити ще хвилину.

Потім зменшити вогонь до середнього, додати рис, добре все перемішати, вбити 2 яйця, злегка посолити і, ретельно помішуючи, смажити 2-3 хвилини. Рис з креветками, овочами і яйцем готовий. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий