четверг, 10 января 2013 г.

Святковий салат з тунцем


Філе тунця нарізати на шматочки або пластини.
Для маринаду з'єднати сік половини апельсина, сік половини лайма, сіль, оливкова олія, бальзамічний оцет. Все добре перемішати.
Викласти шматочки тунця в миску і залити маринадом. Витримати тунця в маринаді годин 8-10.



На порційні тарілки викласти салатні листя, зелень і листочки тархуна, половинки помідорів і шматочки маринованого тунця. Полити салат оливковою олією або інший заправкою за смаком.
Можна додати в салат трохи соусу Табаско. Прикрасити салат часточками апельсина й лайма.

Прихильникам здорового харчування пропонуємо ще один яскравий, легкий овочевий салат з тунцем. Для приготування цього салату нам знадобляться свіжі овочі: огірок, солодкий перець, листя салату, а також консервований тунець. Готується закуска в лічені хвилини, тому ви завжди зможете її зробити, якщо несподівано прийшли гості. Святковий салат з тунцем готовий.

Інгредієнти:
Салатний мікс - 200 г,
Тунець свіжозамороженої - 200 г,
Помідори - 2-3 шт.,
Апельсин - 1 шт.,
Лайм - 1 шт.,
Бальзамічний оцет - 30-50 мл,
Олія оливкова - 50 + 50 мл,
Зелень за смаком.
Тархун - небагато,
Сіль,
Соус Табаско - за смаком та бажанням.

Комментариев нет:

Отправить комментарий