суббота, 26 января 2013 г.

Запіканка зі шпинату і сиру


Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випічки для випічки.
У великій мисці змішати шпинат, суміш масла і оцту, яйця, 1 склянка сиру, 2 чайні ложки солі, 1/8 чайної ложки перцю, мускатний горіх і розмішати.
Рівномірно розподілити суміш у формі і посипати зверху сиром, що залишився.
Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 30 до 35 хвилин. Запіканка зі шпинату і сиру готова.

четверг, 10 января 2013 г.

Святковий салат з тунцем


Філе тунця нарізати на шматочки або пластини.
Для маринаду з'єднати сік половини апельсина, сік половини лайма, сіль, оливкова олія, бальзамічний оцет. Все добре перемішати.
Викласти шматочки тунця в миску і залити маринадом. Витримати тунця в маринаді годин 8-10.