пятница, 28 декабря 2012 г.

Хек в томаті з овочами і оливками


Інгредієнти:

- 6-8 невеликих тушок хека (очищених від голови, плавників і нутрощів)
- 1 велика морква
- 1 велика цибулина
- 5-6 консервованих томатів
- 100 гр зелених консервованих оливок
- 3 скибочки лимона
- Рослинна олія
- Сіль, білий мелений перець, спеції для риби - на смак

четверг, 27 декабря 2012 г.

Курячі котлети з яблуками в беконі


Інгредієнти на 4 порції:


- 600 г курячого фаршу
- 1 невелика цибулина
- 1 середнє кисло-солодке яблуко
- 1 яйце
- 8 смужок бекону
- Сіль за смаком

воскресенье, 23 декабря 2012 г.

Помідори мариновані за 30 хвилин


Мариновані помідори, готові вже через 30 хвилин. Підходять як закуска, і як гарнір.

Iнгредієнти:
- 6 середніх помідор
- 3 ст. ложки оливкової олії
- 2 зубчики часнику, подрібнити
- 1 ст. ложка яблучного оцту
- 2 ст. ложки нарізаної зелені (петрушка, кріп, кінза)
- 2/3 ч. ложки солі та цукру
-1 / 2 ч. ложки французької гірчиці
- 1/4 ч. ложки чорного перцю

четверг, 20 декабря 2012 г.

суббота, 15 декабря 2012 г.

Курка в гранатовому соусі


Iнгредієнти:

Курка вагою приблизно 1,5 кг
соус:
1 ст.л. гранатового соусу,
1 ст.л. кленового сиропу (меду),
1 ст.л. рослинної олії.

Спосіб приготування:

четверг, 13 декабря 2012 г.

Запечена картопля з сиром


Інгредієнти:

На 4 порції:

    12 бульб картоплі
    750 мл овочевого бульйону
    2 лаврових листа
    Кілька гвоздик і горошин чорного перцю
    Сіль, мелений чорний перець
    200 г сиру
    250 г дрібного ріпчастої цибулі
    По 1 стручку червоного, жовтого і зеленого солодкого перцю
    2 ст. ложки оливкової олії
    2 зубчики часнику
    Гілочки зелені

воскресенье, 9 декабря 2012 г.

Омлет з сиром


Iнгредієнти:

яйце 4 шт
120 г тертого сиру
борошно 1 ст.л.
2 ст. л. молока
20 г вершкового масла
0.5 ст. л. рубаної петрушки
соус кетчуп
сіль

Котлети в італійському стилі


Час підготовки: 1 година 15 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 10

Інгредієнти:

1 кг яловичого фаршу
2 цибулини
5 зубчиків часнику
3 скибочки черствого білого хліба
300 г сиру Рікотта
200 г смужок бекону
1 яйце
2 ст. л. тертого пармезану
терта цедра 1 лимона
3 ст. л. рослинної олії
3 гілочки базиліка
0,5 пучка петрушки
сіль, чорний мелений перець

четверг, 6 декабря 2012 г.

Чанахи


Iнгредієнти:

Яловичина-600-700гр.
Баклажан-2шт.
Цибуля ріпчаста-2 шт.
Картопля-500 гр.
Помідори-2-3шт.
Томатна паста (на 1 горшочек 1 ст. Л.)
Часник-5-6 зубчиків
Хмелі-сунелі
зелень