четверг, 29 ноября 2012 г.
воскресенье, 25 ноября 2012 г.
пятница, 23 ноября 2012 г.
воскресенье, 18 ноября 2012 г.
четверг, 15 ноября 2012 г.
Шоколадний торт з вишневою прошарком і масляно-заварним кремом на сметані
Нам знадобиться:
Деко, пергаментний папір для випічки
Стакан - 240 мл (у кого немає вагів)
Інгредієнти:
Для коржа:
320 г борошна (2 склянки + 1/3 ст.)
4 яйця
240 г цукру (1 склянка + 2 ст.л. з гіркою)
200 мл молока теплого
6 ст.л. з невеликими гірками какао-порошку
200 г сл. масла (маргарину)
2 ч.ложки розчин. кава (порошок)
2 ч.ложки розпушувача
0,5 ч.ложки харчової соди
0,5 ч.ложки солі
2 ч.ложки ванільного цукру
воскресенье, 11 ноября 2012 г.
четверг, 8 ноября 2012 г.
воскресенье, 4 ноября 2012 г.
четверг, 1 ноября 2012 г.
Швидкий «Вишневий пиріг»
Інгредієнти:
Тісто:
2 яйця
1 ст.саxара
0.5 ч.ложки соди або 1,5 ч.ложки розпушувача
200 г сметани (у мене 20%)
100 сл. масла (у мене сл.маргарін)
1 пак ван.саxара (брала 3 ч.л.)
1,5 ст. борошна (склянка 240 мл)
1 бан.вішевого компоту (вишня без кісточок) 350 г нетто або заморожена 300 - 400 г
Попередньо відкинути на друшляк вишню, дати Xорошо стекти рідини, потім трохи перемішати з краxмалом або борошном,
якщо заморожена, то не розморожувати і пересипати крохмалем
Подписаться на:
Сообщения (Atom)