четверг, 29 ноября 2012 г.

Плацінди-з сиром і зеленню з найтоншого тіста


Інгредієнти:
Для тіста:
Борошно-3ст.
Масло вершкове-200гр.
Яйце-1шт.
Масло рослинне-3ст.л.
Оцет (6%) -2ст.л.
Сіль-щіпка
Для начинки:
Сир-500гр (9%)
Пучок кропу і зеленої цибулі
Яйця-2шт
Сіль за смаком

воскресенье, 25 ноября 2012 г.

Рулети зі свинини з томатами, з петрушкою і часником


Інгредієнти:
На 4 порції:

    8 тонких шніцелів зі свинини (по 80 г)
    1 пучок петрушки
    Сіль, мелений чорний перець
    50 г вершкового масла
    3 ст. ложки рослинної олії
    1 багет, 1 цибулина, 1 зубчик часнику
    1 ст. ложка томат-пасти
    500 г помідорів шматочками
    Кайенский перець, цукор

пятница, 23 ноября 2012 г.

Рибний суп з морського окуня


У рибі великий вміст кислоти омега-3, селену, магнію, які сприяють зміцненню серцево-судинної системи.
Iнгредієнти:

500 г філе морського окуня
3 помідори
5-6 картоплин
2 моркви
корінь селери
сіль, перець, зелень

воскресенье, 18 ноября 2012 г.

четверг, 15 ноября 2012 г.

Шоколадний торт з вишневою прошарком і масляно-заварним кремом на сметані



Нам знадобиться:
Деко, пергаментний папір для випічки
Стакан - 240 мл (у кого немає вагів)

Інгредієнти:
Для коржа:
320 г борошна (2 склянки + 1/3 ст.)
4 яйця
240 г цукру (1 склянка + 2 ст.л. з гіркою)
200 мл молока теплого
6 ст.л. з невеликими гірками какао-порошку
200 г сл. масла (маргарину)
2 ч.ложки розчин. кава (порошок)
2 ч.ложки розпушувача
0,5 ч.ложки харчової соди
0,5 ч.ложки солі
2 ч.ложки ванільного цукру

воскресенье, 11 ноября 2012 г.

Долма


Iнгредієнти:

     м'ясо баранини 0,5 кг.;
     рис 1 склянка;
     сіль за смаком;
     ріпчаста цибуля 2 шт.;
     чорний мелений перець за смаком;
     свіжа петрушка за смаком;
     кріп за смаком;
     базилік за смаком,
     виноградне листя.


четверг, 8 ноября 2012 г.

Пиріжки-човники з сирно-грибною начинкою


Iнгредієнти:

тісто:

250 мл. теплого молока
2 ч.л. цукрового піску
1 ч.л. солі
1.5 ч.л. сух.дрожжей
борошно.
масло - 2 стол.ложки

начинка:
100 гр. грибів (обсмажити з цибулею)
100 гр. сиру, (натерти)
помідор -1 шт. (нарізаем кубиками)
майонез -1 стіл. ложка

воскресенье, 4 ноября 2012 г.

Кистибий з картоплею і цибулею


Інгредієнти:
Начинка:
1,5 склянки картопляного пюре
1 цибулина
2 ст.л. рослинної олії
пучок зеленої цибулі

Тісто:
3 склянки борошна
1 склянку окропу
1 ч.л. солі
2 ст.л. рослинної олії
розтоплене вершкове масло (потрібно приблизно 50-70 грам)

четверг, 1 ноября 2012 г.

Швидкий «Вишневий пиріг»


Інгредієнти:

Тісто:
2 яйця
1 ст.саxара
0.5 ч.ложки соди або 1,5 ч.ложки розпушувача
200 г сметани (у мене 20%)
100 сл. масла (у мене сл.маргарін)
1 пак ван.саxара (брала 3 ч.л.)
1,5 ст. борошна (склянка 240 мл)

1 бан.вішевого компоту (вишня без кісточок) 350 г нетто або заморожена 300 - 400 г
Попередньо відкинути на друшляк вишню, дати Xорошо стекти рідини, потім трохи перемішати з краxмалом або борошном,
якщо заморожена, то не розморожувати і пересипати крохмалем