пятница, 28 сентября 2012 г.

Вечеря "Асорті"


Iнгредієнти:


2 середніх баклажана,
6-7 середніх сирих картоплин,
8 невеликих шматочків курятини (у мене з волоський горіх розміром),
2 шт. болгарського червоного перцю,
ріпчаста цибуля 2 шт. середніх,
кропу на посипання (обов'язково, він підкреслює смак),
4 зубчики часнику,
1 ст.л. лимонного соку.
Рослинна олія для смаження.

воскресенье, 23 сентября 2012 г.

Рулети з яловичини з маринованим перцем



Час приготування: активне 30-40 хв., Варіння м'яса -1-1,5 ч. (можна відварити заздалегідь)
Iнгредієнти:
500 г філе яловичини
1 червоний солодкий перець
1 жовтий солодкий перець
1 велика цибулина
1 пучок кропу
1 зубчик часнику
2 ст.л. бальзамічного оцту
2 ч.л. цукру
2 ст.л. раст.маслом
сіль, перець

пятница, 21 сентября 2012 г.

Сендвіч з курячою грудкою в меду


Iнгредієнти:

куряча грудка
оливкова олія
Сіль, перець
Мед - 1/2 столової ложки
Щіпка червоного перцю
листя салату
помідор

Кебаб з картоплі


Iнгредієнти:

     картопля - 600 р.,
     перець червоний гострий,
     сало курдючне - 150 р.,
     куркума мелена - 1 ч.л.

вторник, 18 сентября 2012 г.

Салат з куркою, квасолею і сиром



Нехитрий салатик з простих інгредієнтів, але дуже і дуже смачний - абсолютно не прісний, ситний і досить пікантний

Iнгредієнти:
- Відварене куряче філе - 300г
- Квасоля (відварна або консервована) - 200г
- Сир (твердий) - 150г
- Кукурудза (консервована) - 400г
- Мариновані огірки - 3-4 шт.
- Чорний хліб - 3 скибочки
- Часник - 1 часточка
- Сіль, майонез, пучок петрушки

суббота, 15 сентября 2012 г.

Пиріг з грибами, сметаною і сиром



Інгредієнти (на 6 порцій):

250г готового листкового тіста
100г грибів
1 маленька цибулина
3 ст. ложки жирної сметани
100г твердого сиру
1/3 ч. ложки сухого чебрецю
1/3 ч. ложки меленого чорного перцю
0.5 ч. ложки солі