вторник, 28 августа 2012 г.

Курка в Тажіні з грушами


Як відомо, солодкі фрукти дуже здорово поєднуються з м'ясом, і дане блюдо використовує цю прекрасну особливість. Курка виходить шалено ароматною і соковитою, однак для приготування цієї страви необхідний тажин - тільки цей посуд здатна так утримувати всі запахи і смакові якості інгредієнтів. Курка в Тажіні з грушами - досить складне, але одне з найулюбленіших страв з курки.

Інгредієнти:
Курка - 1
Цибулина - 2
Палички кориці - 2
Пучок свіжого коріандру - 1
Імбир свеженатертий - 1 Чайна ложка
Оливкова олія - ​​50 мілілітрів
Сіль, перець - за смаком
Вершкове масло - 50 Грам
Груша - 4
Цукор - 4 Ст. л
Кунжут - 2 Чайна ложка