воскресенье, 29 апреля 2012 г.
суббота, 28 апреля 2012 г.
пятница, 27 апреля 2012 г.
четверг, 26 апреля 2012 г.
среда, 25 апреля 2012 г.
Полуничний торт без випічки
Інгредієнти:
для коржа
150 гр. шоколадного печива
60 гр. розтопленого вершкового масла
для мусу
250 гр. полуниці
300 гр. полуничного йогурту (я брала "Данон Живинка")
200 гр. кремообразного сиру (я брала "президент")
100 гр. цукру
200 мл. вершків 33%
2 ст. ложки з невеликою гіркою желатину швидкорозчинного
50 мл. молока
вторник, 24 апреля 2012 г.
понедельник, 23 апреля 2012 г.
воскресенье, 22 апреля 2012 г.
суббота, 21 апреля 2012 г.
пятница, 20 апреля 2012 г.
Курча з фенхелем і травами
Інгредієнти:
9 столових ложок вершкового масла кімнатної температури
1 курча, бажано нежіринй
2 великі цибулини фенхеля
4 великих томата
4 зубчики часнику
16-20 добре помитих невеликих картоплин
кілька стебел кервеля
кілька стебел петрушки
кілька гілочок розмарину
кілька гілочок чебрецю
дрібна морська сіль і мелений чорний перець за смаком
1 великий лимон
2 зірочки бадьяна
1/2 склянці сухого білого вина
6 столових ложок оливкової олії
четверг, 19 апреля 2012 г.
Салат з креветок з огірками та помідорами
Інгредієнти:
креветки королівські (очищені) - 500 грамів;
огірки (порізані на часточки) - 4 штуки;
помідори (порізані на часточки) - 4 штуки;
квасоля зелена - 350 грамів;
бринза - 100 грамів;
лимон - 1 штука;
орегано (нарізаний) - на смак;
гірчиця солодка - 1 столова ложка;
цибуля зелена - на смак;
сіль і чорний перець - за смаком.
среда, 18 апреля 2012 г.
вторник, 17 апреля 2012 г.
суббота, 14 апреля 2012 г.
пятница, 13 апреля 2012 г.
Лобіо
Лобіо зазвичай готується з відвареної квасолі. Проте тоді часу на приготування цієї страви йде досить багато. Я спростила процес, використовуючиконсервовану квасолю. Виходить набагато швидше і нічим не гірше.
Iнгредієнти:
1 банка квасолі;
1 ст. л. томатної пасти;
1-2 зубчики часнику;
50 гр. волоських горіхів;
трохи кінзи;
соняшникова олія;
сіль;
перець.
Великодній чізкейк
Інгредієнти:
бісквітне печиво 250 г
масло вершкове 125 г
м'який вершковий сир 750 г
терта лимонна цедра 1 ч. л.
цукор 1 стакан
яйце 3 шт.
вершки жирністю 35% 180 мл
сік лимонний 2 ст. л.
світлий родзинки без кісточок 100 г
різнокольорові цукати 100 г
Для крему:
вершки жирністю 35% 1 стакан
цукор 2 ст. л.
сік лимонний 1 ч. л.
среда, 11 апреля 2012 г.
вторник, 10 апреля 2012 г.
Подписаться на:
Сообщения (Atom)